Lähiruoka

 

LÄHELLÄ TUOTETTUA LÄHIRUOKAA LÄHITUKUSTASI

 

Tie Pellosta pöytään käy Tukkutalon kautta

 

Heinonen jpg_85x200-2Lähiruoka on Tukkutalolle itsestäänselvyys ja jokapäiväinen asia. Meidän kunniatehtävämme on tukea paikallista elintarvikeketjua. Meillä on erittäin tiivis verkko pohjalaisten yrittäjien kanssa. Teemme yhteistyötä alueemme alkutuottajien, puutarhojen, jalostajien sekä elintarvikeyritysten kanssa hyvin laajasti ja pisimmät sopimukset ovat jo 60-luvulta saakka.

Tukkutalon kautta kulkevat lähituottajien tuotteet ovat varmasti takuutuoreita ja niiden kuljetukseen ja varastointiin käytetty aika on varmasti pohjanmaan parasta. Kuljetus- ja säilytysaika ovat lyhyitä ja matka tuottajalta kuluttajalle on Tukkutalossa harvinaisen lyhyt. Parhaimmillaan alle 12 tuntia. Illalla poimittu tai tehty on aamulla jo asiakkaalla. Näin ympäristö kuormittuu vähemmän ja samalla myös elintarvikkeiden ravinto-arvo säilyy.

Kaikki lähiruoka ei ole alueen tarjonnan takia kuitenkaan lähellä tuotettua ja siksi toiminnan ja logistiikan tehokkuus takaavat meillä Suomalaisen ruoan ja raaka-aineiden huippulaadun pellosta pöytään. Yhteistyöhön panostetaan jatkuvasti.

Tukkutalo on erittäin kiinnostunut lähiruoan mahdollisuuksista ja erilaisista ratkaisuista tulevaisuudessakin ja siksi olemme mukana erilaisissa maakunnallisissa hankkeissa ja projekteissa kehittämässä pohjalaista ruokakulttuuria. Tukkutalon keskeisenä tavoitteena on tarjota pohjalaisten pientuottajien tarvitseman yhteisen markkinointi- ja logistiikkaketjun. Haluamme toimia tukkukanavana lähiruokaa tuottavien tavarantoimittajien ja lähiruokaa haluavien asiakkaidemme välillä.

TAKUULLA LÄHELTÄ Sinetti on Tukkutalon todistus Aidosta Pohjalaisesta Lähiruoasta. Takuulla Läheltä otettiin käyttöön keväällä 2011 ja se takaa Pohjalaisen lähiruoan ketjun nopeana ja tuoreena. Annamme Takuun Läheltä aina kun on kyse lähiruoasta! Mikäli koet, että sinun tuotteesi tai jokin sinun käyttämäsi tuote, sopisi Tukkutalon ”Takuulla Läheltä” valikoimaan, niin älä epäröi ottaayhteyttä ja ehdottaa.

 

Kysy Tukkutalon Takuulla Läheltä valikoima 06-4210 210 tai info@tukkutalo.fi

 

RuokaProvinssi   Lähitukku sinetti   Lähiruoka   PREMIUM

tuoreetvihannekset