Tukkutalo HeinonenOy

Tukkutalo Heinonen Oy  on Seinäjoella ja Jyväskylässä toimiva perheyritys, jonka juuret alkavat vuodesta 1959.    Yhtiö harjoittaa päivittäistavaroiden toimitus tukkukauppaa viidessä maakunnassa Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Yritys on kehittynyt vuosien saatossa monipuoliseksi HoReCa-sektorin tukkuliikkeeksi, jolla on merkittävä asema maakuntien ruokatoiminnoissa. Tuoretuotteiden kotimaisuus ja paikallisuus on valttia aina silloin kuin se on mahdollista. Asiakaskunnan korkean palvelutason ylläpitämiseksi pyrimme tarjoamaan ”aina vain parasta”. Päivittäin saapuvat tuotteet ovat aina ensiluokkaisia ja joustava 12/24h tilausrytmi takaa nopean toimituksen 8000 tuotteen varastosta.Yrityksellä on myös omaa maahantuontia.

Tukkutalo kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ja se valittiin Kauppalehden vuoden 2004 Maakunnan menestyjäksi. RUokaprovinssi Premium tunnuksen Tukkutalo sai 2013.
Tukkutalo on valtakunnallisen Patu-Suomen Palvelutukkurit Oy:n perustajaosakas ja perhe yhtiölle valmistui vuonna 2009 uusi nykyaikainen HoReCa- varasto/logistiikkaterminaali Seinäjoelle.

Kuva hallista

 JKL