Reseptimme on laatu!

Rekrytointi

UUSIMMAT ILMOITUKSEMME

Etsimme nyt nuorekkaaseen joukkoomme

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään ja vastaamaan valmisruokatoiminnoistamme. Tässä roolissa vastaat tuotannon toteutuksesta ja kehittämisestä kasvavalla sektorillamme.

Olethan esimiestyön ammattilainen ja osaat tuotantosuunnittelun. Yhteistyökyky ja yrittäjämäinen asenne luetaan eduksi. Vastineeksi saat huumorintajuisen ja iloisen työyhteisön. Laajan monipuolisen ja  itsenäisen työn  kasvavassa yrityksessä

 

Hakemukset palkka toivomuksineen  viimeistään  09.05.2021 mennessä  Toimitusjohtaja Kimmo Heinonen kimmo@tukkutalo.fi 0405757570

Haemme Pohjanmaalle myyntitiimiimme innokasta ja oma-aloitteista FOOD SERVICE sektorin MYYNNIN AMMATTILAISTA .

Tehtäviin kuuluu kenttämyynnin kehittäminen, uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen. Haemme oma-aloitteista ja reipasta alan kokemuksen omaavaa henkilöä, joka on tottunut työskentelemään joustavasti asiakkaiden ja myynnin parissa. Tehtävään vaadimme ehdotonta tukkukaupan ja ruoka-alan tuntemusta ja asiakas sektorin ymmärtämistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn nuorekkaassa työporukassamme kehittyvässä yrityksessämme. Haluamme kehittyä entisestään asiakkaita kuunnellen ja tarjota vain parasta. Haluatko sinä olla mukana tekemässä tuhansia tarinoita 60 vuotiaassa Tukkutalossa? Tehtävään vaadimme ehdotonta alan tuntemusta ja asiakas sektorin ymmärtämistä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kimmo(at)tukkutalo.fi

 

Tukkutalo Seinäjoki

Tuottajantie 41
60100 SEINÄJOKI
puh. 06 421 0230
seinajoki(a)tukkutalo.fi

Tukkutalo Jyväskylä

Onkapannu 2
40700 JYVÄSKYLÄ
puh. 06 450 5000
jyvaskyla(a)tukkutalo.fi

Copyright 2018
Tukkutalo Heinonen Oy
– Kaikki oikeudet pidätetään

Tietosuojatiedot

Design: RIIMA