Tuotteet

Kattava tuotevalikoima höystettynä hyvällä palvelulla auttaa Asiakastamme vähentämään hankintojen tekemiseen käyttämäänsä aikaa.
Yli 8000 nimikkeen valikoimasta löydät lähes kaiken mitä tarvitset. Tuoretuotteiden laatua ja tuoreutta pidetään yrityksessämme tärkeänä, siksi esim. saapuvien tuoretuotteiden logistiikka on rakennettu siten ettei tuotteiden tarvitse seistä odottamassa myyntiä, vaan varastoon saadaan nopea kierto. Toimitukset hoituvat nopealla 12/24h tilausrytmillä. Toimitustukkumme sijaitsevat Seinäjoella ja Jyväskylässä.

Olemme  rakentaneet vahvan paketin alan parhaista tuotteista. Useat eri valmistajat käyttävät Tukkutalon luotettavia ja joustavia jakelukanavia.

Myyntivalikoimaan kuuluvat mm. hedelmät, vihannekset, tuore liha ja kala, lihajalosteet, maitotaloustuotteet, teolliset elintarvikkeet, pakasteet, kuivat elintarvikkeet ja säilykkeet, savukkeet, juomat, alkoholituotteet ja non food -tuotteet. Kehitämme tuote valikoimaamme kokoajan asiakkaiden toiveiden mukaan.

 
Lue uusin tarjouslehtemme HYVÄÄ PATULTA tästä>>

Lataa tuoteluettelomme tästä>>

 

LÄHIRUOKA    -"TAKUULLA LÄHELTÄ"

Tie Pellosta pöytään käy Tukkutalon kautta. Lähiruoka on Tukkutalolle itsestäänselvyys ja jokapäiväinen asia. Meidän kunniatehtävä on tukea paikallista elintarvikeketjua. Teemme tiivistä yhteistyötä alueemme alkutuottajien, puutarhojen, jalostajien ja elintarvikeyritysten kanssa.

TAKUULLA LÄHELTÄ Sinetti on Tukkutalon todistus Aidosta Lähiruoasta. Takuulla Läheltä otettiin käyttöön vuonna 2011 ja se takaa lähiruoan ketjun nopeasti ja tuoreena Pellosta Pöytään Tukkutalon kautta. Annamme Takuun Läheltä aina kun on kyse lähiruoasta!

TUTUSTU TAKUULLA LÄHELTÄ -LÄHIRUOKA KONSEPTIIMME "Lähiruoka" sivuiltamme

 

       Lähiruoka  PREMIUM              

Heinonen-188x125mm-tuote_portfolio